דילוג לתוכן
נגישות
בשל המצב הבטחוני, יתכנו עיכובים ושינויים בזמני ההפצה. עימכם הסליחה. בתקווה לימים שקטים ובטוחים

ספריית הרכיבים

סוכר

סוכר הוא שם כולל לקבוצה של פחמימות אכילות בעלות טעם מתוק אופייני, ומבנה גבישי (סוכר פשוט, דו-סוכר), וכן שמו הרווח של הדו-סוכר סוכרוז. נהוג לקרוא בשם ""סוכר"" גם לחד-סוכרים ולדו-סוכרים מתוקים נוספים. בסוכר נעשה שימוש רב הן בתעשיית המזון והן בתעשיית המשקאות ובתעשיית הקוסמטיקה

 

A
C
D
E
F
G
H
I
J
L
M
N
O
P
R
S
T
V
W
Y
?